Walleyn Construct | Prijs & Planning
10512
page-template-default,page,page-id-10512,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,overlapping_content,animate_overlapping_content,frame_around_overlapping_content,grid_1000,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.1,vc_responsive
 
PLANNING
Alles gaat bij ons stap voor stap

1ste stap. Informatief gesprek.

Door een eerste verkennend gesprek krijgen wij een duidelijk beeld van uw eigen woonideeën (bouwstijl, materialen, budgettaire aspecten, timing, enz…)

2de stap. Voorontwerp.

Het informatief en adviserend gesprek is afgerond. Het voorontwerp van uw droomwoning, gebaseerd op uw persoonlijke instelling, wordt uitgewerkt.

3de stap. Prijsopgave.

Eenmaal overeenstemming is bereikt omtrent het voorontwerp en de materiaalkeuze, wordt een gedetailleerde kostprijsberekening opgemaakt; bijgevolg kan de eventuele kostprijsvermindering (bijvoorbeeld ingevolge eigen arbeid ), zeer gemakkelijk berekend worden.

4de stap. Plannen op schaal 1/50.

Na eventuele aanpassing en/of wijzigingen van het voorontwerp en grondige bespreking van de kostprijs, wordt overgegaan tot het opmaken van plannen op schaal 1/50 (2cm=1m)
5de stap. Uitvoering.

De bouwwerken worden uitgevoerd door geregistreerde vakmensen die toonaangevend specialist zijn op hun terrein
De architect (vrije keuze) houdt controle op de uitvoering der werken.
De coördinatie van de bouwwerkzaamheden (dossier- en werfopvolging) wordt door ons, tot in de kleinste details, verzorgd.
Door het goed aansluiten van de verschillende bouwfasen, wordt de overeengekomen uitvoeringstermijn stipt nageleefd. Dit betekent uiteraard voor de bouwheer tijd- en geldbesparing.

KOSTEN
Wat is wel en wat is niet inbegrepen in de prijs

Inbegrepen in de totaalprijs:

– ereloon van de architect
– ereloon van de veiligheidscoördinator en EPB-ontwerper en EPB-verslaggever
– ereloon van de bouwcoördinator
– btw op de constructiewaarde
– kosten voor plan en opmeting door de landmeter

Niet inbegrepen in de totaalprijs:

– vloerbekleding slaapkamers
– werken rond de woning (bv.: oprit, terras, tuin, omheining, brievenbus, enz…)
– notariële akte-kosten voor het eventueel aangaan van een hypothecaire lening

BESPAREN
Wil je besparen op de totale prijs

Winddichte uitvoering

Mogen wij U adviseren geen besparingen  te overwegen voor de winddichte uitvoering. Vergeet echter niet dat bepaalde bouwelementen (dakconstructie, zinkwerken, isolatie, buitenschrijnwerk, beglazing, enz…) niet zomaar in een handomdraai kunnen worden gewijzigd. Daarenboven zijn zij van primordiaal belang voor een gezonde, kwalitatieve en energiebesparende woning.

Binnenafwerking

• Bepaalde voorzieningen en/of bepaalde werken kunnen evengoed op halflange termijn worden uitgevoerd; temeer de standaard-uitvoering een zeer uitgebreid comfort  voorziet.
• Eigen arbeid en/of hulp van familie en/of vrienden zijn vanzelfsprekend ook prijsbepalend.
• De materiaalkeuze is uiteraard ook een belangrijk element inzake kostprijsberekening.
• De binnenafwerking volledig zelf uitvoeren (opdracht beperkt tot de winddichte uitvoering), is mogelijk en daarenboven zeer interessant voor doe-het-zelvers.